Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

To be Continued 2

Ja mr.Näbbvis. Det var just de raderna jag missat. Slarvigt av mig men jag erkände det ju. :)

>Oj, ursäkta mig. Jag måste ha tänkt på den där stora saken som jag brukar definiera som skymningen. Du vet, då solen går ned och det börjar skymma...vad heter det nu igen?

Jo, jag menade precis samma sak. Vi brukar kalla det skymning när solen går ned här ochså. Vilket den för närvarande gör vid fyratiden.
Däremot brukar vi inte kalla timmarna som följer efter den för natt. Vi brukar kalla det kväll.

>Små saker som tidigare släppts förbi ska man verkligen inte haka upp sig på, nej... T.ex så bryr jag mig inte om att det var massvis av minusgrader ute och att det snöade så mycket att jag absolut inte skulle ha stått ute i ett snår med nedblött arm bara för att se nakna tjejer, som badar i en halvt förfrusen flod (bäck, å... vad det nu var...).

Nu får du faktiskt svara mig på ett par frågor. Var står det att det snöade så mycket och att det var flera minusgrader?
I Kires del av berättelsen lyste solen när Kolgin gick till bäcken.

Lite nyfiken skulle jag i alla fall bli om jag såg någon simma omkring bland isflaken. (Nu hade jag iofs inte fått det intrycket att det var flera minusgrader utan bara att det var kallt)

Det finns faktiskt människor som sysslar med att bada i vakar. Kallar sig Frisksportare.

Jag råkar dessutom vara av den (miss)uppfattningen att ett ganska stort antal av den manliga befolkningen är intresserade av vackra nakna kvinnor och därigenom kanske kan bli lite distraherade när de får syn på en och därmed för ett ögonblick glömmer av sin betydligt viktigare uppgift. Beklagar om det är fördomsfullt av mig.


Namn: Beth
E-post:
Tid: 19:02
Datum: 2001/11/05