Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

To be Continued 2

Nevyn:
Glömmer sin viktigare uppgift? Vad skulle möjligtvis kunna vara viktigare än en vacker, naken kvinna Known but to God? Uppriktigt intresserad av ett svar på detta! Ta mig inte fel nu, jag ser det ur en filosofisk synvinkel. Okej, jag erkänner, jag är kvinnointresserad... så stäm mig...


För det första var det inte jag som sa att man glömmer sina viktigare uppgifter när man tittar på en vacker naken kvinna, det var Beth som påstod det.

Jag anser inte mig själv vara mansgris och antagligen inte andra heller men jag hade självklart tittat på en vacker naken kvinna som vinterbadade om jag av nån anledning såg en. Jag klagar bara på att Beth har den uppfattning att alla män sopm gör det ovannämda skulle vara mansgrisar. Om man är en mansgris har väl snarare med hur man beter sig annars att gör än vad gääller kroppsliga drifter (med tanke på att dessa i vissa fall är så gott som oemotståndliga).

*****Spoiler*****

Så du har läst Svart eld Beth, jagt bara tänkte på att när Ugglan sa att Kolgin borde charmat henne och slagit ner henne med sin trästav och tagit hennes kniv så borde du känt igen dig om du läst den.


Namn: Known but to God
E-post:
Tid: 09:48
Datum: 2001/11/06