Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

TÄNK PÅ VAD NI SKRIVER

Så ett inlägg ska se ut å här då?

"SPOILER!! Wot bok nio kap 29


Fört och främst vill kag bara varna alla som inte har läst detta kapitlet att innehållet i denna texten kan utgöra ett hot mot den kommande spänningen i serien.

Och till er som har kommit så här långt: Ni vet han där i svart rock som brukade hålla till i den där ladan utanför Caemlyn, han där som inte är riktigt redig i huvudet. Han gör ju något lite dummt mot bokens huvudperson i kap 29 bok 8 i cairhien. Vad tror ni om det? Kan det vara så att han är tilsammans med den där fulingen som sitter och ugglar i det där berget i norr, eller har han bara blivit påverkad av den där 'oljan' som han lade på den där saken som bla. bokens huvudperson hämtar grejer ifrån? Efter som killen som var dum mot bokens huvudperon pratade med andra killar som brukar hålla till i ladan utanför caemlyn på ett sätt som kan tillhöra en med gott sinne, tror jag nog på det första. Men då kanske fler sådana som brukart hålla till i ladan utanför caemlyn oxå sympatiserar med samma skumma kille som sitter i berget inorr?

vad tror ni?"

Den där insändaren kanske vissa fattade, men kappast någon som inte har läst "a cup of sleep". Men ni fattar väl att en insändare inte kan se ut så va?


Namn: Guff
E-post:
Tid: 21:20
Datum: 2000/06/05