Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Vad är Magi?

Till alla men främst Beth, Disa & Minora.

Jag tycker det är synd att vi inte kan diskutera detta ämne på ett mer detaljerat sätt. Det är så man kan se skilnader på hur olika människor tänker och hur de/vi har hanterat den informationen vi fått.

Något jag tidigt lärde mig var att den informationen man fått inte alltid är vad det ser ut att vara. Just i feminismens början fanns det många olika fraktioner som motarbeta varandra, detta ledde till att pressen & "antifeministerna" blåste upp det hela (anklagelse om djävulsdyrkan, homosexualitet, promiskuitet). Krigsförningens bästa vapnet: osämja bland dina fiender skapar svagare motstånd.

Jag har samma inställning som det jag tidigare skrev men jag har inget emot feminister.
Det är tack vare feminister som jag kan jobba, studera, rösta, vara sambo, ha barn utan att vara gift, ha fria sexuella förhållanden, äganderätt osv.

Jag har varit med om såpass mycket att jag vet att världen inte är jämlik ÄNNU, det är en lång process och utan folk som tar sig ann detta kommer man inte någonstans. Tro inte för ett ögonblik att saker blir bättre om man låter det vara.

Något att tänka på: Flickor uppmuntras till att leka med dockor och "hushållning". Pojkar leker med bilar och ska "ta hand om mamma & syskonen, du är mannen i huset". Flickor lär sig städa, laga mat & tvätta mycket tidigare än pojkar, vissa pojkar blir män och kan inte något av detta. Lista när lång och skrämmer slag på de flesta.


Namn: Jill
E-post: jillmagic@hotmail.com
Tid: 21:22
Datum: 2001/11/11