Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Vad är Magi?

Tembuku - Jag avskyr inte dig som person, jag avskyr tanken med att du benämner dig som "feminist".

>Det du i själva verket hatar är själva ordet "feminism". Och isåfall hatar du väl alla grupper som har ett syfte som koncenterar sig på att t.ex. svarta, ungdomar, homosexuella, djur m.m. ska ha lika rättigheter.

Jag tycker att val av ord ibland är av dubbelmoral. Men om vi tar tex "Djurens Rätt" så är ju budskapet att stå för djurens rätt till värdigt liv. Deras budskap är alltså för djuren och det finns inget i "Djurens Rätt" som är dubbelmoral eftersom det ända de kämpar mot är människor som utnyttjar djur.
Om du kämpar mot en separation så ska du inte separera själv. Ordet feminism låter som att det enbart är till för kvinnors bästa. Jag tycker inte heller att "Black Panther" var ett lämpligt val av ord.
Det är som med personer som blir arga för att de inte får gå med i en förening av något slag och bildar en egen för enbart dem, det är också dubbelmoral. Istället bör man bilda en förening där precis alla oavsett bakgrund får gå med i.
Detsamma gäller invandrare som istället för att försöka komma in i vårt samhälle och trotsa rasister gör precis samma som rasisterna. "Svenskar är ju dumma i huvudet". Det är också dubbelmoral. Jag avskyr även det.
Dubbelmoral överhuvudtaget är upprörade.

Istället för att vara "feminist" så kan du välja att stå på både kvinnans, mannens, barnen och ungdomarnas sida. (inkl. mörkhyade, homosexuella m.m eftersom även de är människor).

Som någon redan nämt så är även männen drabbade av "systemet". Att det är olika ålderskillnad mellan könen på klubbar/krogar är upprörande tycker jag. Varför skulle jag som tjej komma in på ett ställe när jag är 18 och killar får vänta tills de är 21? Det är ju absurt! Och det är lika absurdt att en kvinna med samma jobb som en man har betydligt lägre i lön.


Namn: Disa
E-post: Disa@Lejon.net / www.disa.lejon.net
Tid: 10:04
Datum: 2001/11/12