Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Vad är Magi?

Beth- "Om killarna känner sig diskriminerade av att inte få komma in på krogen får de väl slåss för det."

Varför det? För mig är det självklart att det inte ska vara någon skillnad mellan åldrarna på könen. Det finns säkert andra kroppsliga skillnader vid åldrarna men det ska inte hindra dem från att gå ut och ta en öl med sina jämnåriga tjejkompisar.

Självklart har vi "urfeministerna" att tacka för att vår ställning har förbättrats men målet har ändrats med tiden. Då var det rösträtt m.m nu är det tex lönerna som gäller och då är det så mycket mer inblandat än enbart ett kön.

Jag tycker att om man står på enbart kvinnans sida så går man emot sig själv. Ska man stå för rättvisa ska man stå för rättvisa i alla sammanhang. Om jag tex tycker att kvinnor ska ha lika lön och samma rättigheter som män så tycker jag även att män ska ha samma rättigheter som kvinnor. Det är dubbelmoral att tycka att hon ska ha samma rättigheter som han medans han i sin tur inte har samma rättigheter som hon.

Man ska inte "kämpa" för att det ska vara si eller så. Man ska leva så som man själv vill och är det något som gör en förbannad så ryter man till helt enkelt.


Namn: Disa
E-post: Disa@Lejon.net /www.disa.lejon.net
Tid: 12:25
Datum: 2001/11/12