Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Stål Stjärnans Riddare

... Ännu mer konstruktiv kritik kankse?

1. ..tänka på något varmt fick honom att bli varm. ..

Som sagt låter det skumt... Jag skulle skriva ngt i stil med "att tänka på något varmt fick honom att frysa ännu mer".

2. Ta det lungt med alla fantasy namn, man vill inte sitta och bläddra frenetiskt fram och tillbaka mellan prologen och kartan (om sådan finns) direkt man börjat läsa.
---
Björn biten... Jag skulle byta ut björnen mot en hjort eller dylikt. Se nedan varför.

3. Man dödar inte en björn med ett pilskott bara sådär.. En skadad björn är livsfarlig, och ligger dessutom i ide mitt vintern.

4. Om nu björnen ska vara med så beskriv vad han tänker när han ser björnen. Om det är en gigantisk jätte-björn så blir han nog väldigt nervös med tanke på att det är hans första jakt och att han jagar en hare..

5. Om man inte jagar i grupp (rör sig tillsammans eller använder drev) så jagar man såvilt ensam (han var ju ute efter en hare).

6. Varför styckade han inte bytet själv? Måste lillbrorsan göra det? Och man klipper inte genom skin, prova på dig själv så ser du hur enkelt det är (INTE). Man använder inte en stor slaktar kniv när man styckar ute i skogen. Behövs inte så mycket för att skära ut inälvorna. Styckar gör man när man kommer hem (är ingen expert på björnar dock)

7. Vissa syftningsfel, ex: "deras tioåriga lille broder skulle bli Överhuvud. Han var Olishid Ordae," Med denna mening syftar du på lillebror vilket nog inte var meningen?

8. Yrket "ekonom" är nog inte riktigt passande här.

). Slutligen, "?Den björnen kommer att ge pengar, sanna mina ord, och Pappa kommer att ge dig din första häst!!?"

Hur kan han veta det? Om hästen alltså. Genom att skriva så klämmer du på ett oproffesionellt sätt in att han senare kommer få en häst (kan ha fel). Ändra!



Namn: mesmile
E-post:
Tid: 19:24
Datum: 2001/11/16