Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Forts på Stål Stjärnans Riddare

Hej få se nu några kanske minns mig Moridin gömde mig för fel och vågade på att lägga in min ide jag hade fått till Nianze. Ni värkar ialla tycka om den så jag gör så här. Skriver kapittel för kapittel och sedan så redigerar ja efter att ha fått in en "anständig" redigering från er(stavfel,Garmatiska fel och övriga fel eller dålig komination.)

FORTS:
Besvärjarna var en spännade magiker ras han skulle kanske välja dom.
"Då så då drar vi oss hemmåt. Jag har ingen lust att bära hem en hjort tillsamman med den där." han pekade på björnen och såg fortfarande mycket imponerad ut."Då går vi då bröder!"
Dom tog och gick åt en lätt sydvästlig rikting och när dom kom fram till vägen så tog Nepo och sprang iväg för att hämta hästen och kärran.
Efter några minuter kom han med Hästen Rogio och vangnen där dom hjälptes åt att stoppa upp Björnen. Han tog utav sitt bandage och kollade på det bett som björnen givit honom i höger armen det var inte så farligt och det var inte djupt så han skulle nog kunna använda den om ett par dagar om han sökte upp en Medío.Han och Derok fick sitta bak med björnen medans dom åkte vidare på den lilla vägen. Det var nog långt till våren. Snön yrde fortfarande och det var kallare än vad det brujkade vara då dom brukade ha det så här års.
"Nästa Stopp Värdshuset Kavrnen!" Ropade Nepo ut för att höras."Brrr det är verkligen kallt i år!"Tänkte han med lika kall tanke som han VAR kall. Efter nästan tre timmar i snöstormen så kom dom fram till värdshuset och dom skyndade sig att ta hästen och vagnen till bakgården där stall pojken tog hand om dem. Det var så mycket snö ute nu så att man måste till och med pulsa över bakgården på värdshuset. När dom kom in var dom kalla och väldigt våta
och fick borsta av sig all snön. "Vi går upp på våra rum och byter om och vilar så syns vi här nere när klockan är fem.Sedan tar vi och firar nere i sänkrummet och jag bjuder!" Oli tyckte det var ett Mycket bra förslag. Klockan var bara elva så han hann kanske läsa Nick Tigers
Äventyr i Snego.Det var hans absoluta favorit. Om man inte räknade mrd Tion Den Store Krigaren men det var ju världens bästa bok sas det ju. han gick över sänkrums golvet och upp för den smala trappan som famnns i ena änden utav rummet. När han kom in i sitt rum så såg han fram emot att ta ett bad senare. Han hoppades att inte Nepo hade glömt att beställa badet åt dom. Då skulle han bli sur och banka vättet ur honom. Eller så skulle han skita i det. Han lade sig på sängen och väntade. Han tittade ut genom den lilla luckan som var fönstret. Det snöade bara lite lätt och solen hade brytit igenom dom ullliknande molnen. Men det var fortfarande vitt överallt och snön gnistrade i en prålande glans.Det hördes en lätt knakning på dörren och det kom in en manlig Medío i helt vita kläder och en liten vit låda av järn i handen.
"Fåse nu.. Du hade ett lätt björn bätt eller hur?"Han satte den lilla lådan på det lilla bordet vid dörren och tittade vänligt på homom."Jo."
"Dåså! Då kan jag börja!" Han tog och öppnade lådan och där låg massvis utav små platta järn verktyg, örter och lite bandage och liknande.Efter mindre än en kvart så gick Medíon och såret var nästan läkt men en tunn lindning runt om. Han tog utav sig käderna och satte bå sig badrocken tog med sig ett litet kläd paket och gick ner till badet. rummet han klev in i var litet och lågt med enkla träväggar och ett rör som stack ner i mitten utav rummets tak. Han gick fram till ett ledigt badkar och geled ner i det varma vattnet med en behagande suck. han låg och njöt ett tag innan han sedan tog tvålen som låg på sidan utav badkaret på en liten bänk. Han tvättade sig och tog och satte på ig sina nya kläder."Ahh vad skönt att få ta ett bad och sedan ta och njuta med en härlig lunch." Han tog och gick ut i sänkrummet och efter ett par minuter kom Värdshusvärden Glor fram medans han torkade av sina händer på ett förkläde som hängde på hans tjoka mage."Nå vad önskas Herr.Ordae? Vi har att bjuda på fårstek och Grillad Betan." Hän tänkte Betan var gott men han ville inte äta så fet mat just nu."Jag vill gärna ha en Fårstek med rödvinsås.Tack." Värdshusvärden skrev ner detta på en liten lapp och gick i väg och lämnade lappen på bardisken framför köket och toch och satte sig på en pall och vilade.Plötsligt slog framdörren upp och en liten Ganger visade sig i dörren.


Sista delen av prologen kommer snart men nu suselisus... så efter sista prolog avsnittet så ska jag bara skriva kapittel för kapittel på samma sätt och stil com nu.

Godnatt MvH .


Namn: .
E-post: .
Tid: 02:22
Datum: 2001/11/20