Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Debatt på TV igår om Harry Potter

Jisses vad ni har hållt igång medans jag har varit borta!

Jag har en sak att säga och det är att man ska få göra precis så som man vill bara det inte skadar en annan människa (och i mitt personliga tycke även djur).

Människan själv ska få välja om vad den ska tro på. Att skada en annan männsika har givetvis olika nivåer. Allt ifrån att mörda en annan männsika eller bara såra(känsla) en människa.

Självklar kommer man inte ifrån att vissa val i ens liv påverkar andra människor negativt men det är oftast inte livsavgörande val.

Personligen är jag emot de flesta former av religion eftersom de aldrig vill se människan som hon är utan för vad hon tror på.

Kristendomen säger klart och tydligt att man som kristen inte ska ha andra gudar. Det uttaladet kan man tolka på väldigt många olika sätt. De som vill tolkar det på ett sätt som att alla andra människor som råkar ha en annan gud /religion förtjänar att dö.

Jag efterlyser en klar och tydlig "bibel" för nästa nya världsreligion. Bibeln och Koranen är inte precis tidsenliga med hur dagens samhälle ser ut.

Om ni nu måste blanda in politik i det hela så är min mening att det inte finns ett system som är bäst och alltid fungerar bra.
Jag tror att det beror på olika prioriteringar och hur man bemöter olika problem. Alla kan inte få som de vill, men å andra sidan tycker jag att man kan lära sig av sina misstag.

Personligen tycker jag inte att moderaterna ska få ta över styret av Sverige... att enbart göra det bättre för den del av befolkningen som redan har det ganska bra är fullkomligt idiotiskt.

Hmm... det var som sagt bara en sak... eh.

/Disa


Namn: Disa
E-post: Disa@Lejon.net
Tid: 13:00
Datum: 2001/11/26