Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Debatt på TV igår om Harry Potter

När jag varit/är arbetslös brukar jag inte få någon slags inkomst. Jag orkar inte med deras (A-kassan) gestapo metoder, får mig att bli deprimerad.

Inte heller har jag bostadsbidrag fast jag kan få det, ingen socialbidra osv. Alltså ingen inkomst,0kr/månad.
Har märkt att det gör att jag anstränger mig mer för att skaffa ett jobb.

Om inte det är att avstå från förmåner då vet jag inte vad det är...typ.

Att skatta, jo när jag har inkomst skattar jag 30%, en period skattade jag mer pga att jag hade MYCKET övertid.

Jag använder mig inte av något som är gratis eller subventionerat (ex p-piller, sjukhusbesök osv). Arbetar inte svart. Kort sagt är jag en "osynlig" medborgare.

Min politiska ståndpunkt: det finns INGET parti som jag tycker gör ett bra jobb, det är ett val mellan 2 "onda" ting. Därför väljer jag det parti som är mindre "ond".

Jag tycker att det är bra att skatta, inte så bra med arvsskatt. Har inte bestämt mig för om förmögenhetskatt är bra eller inte, tror att det beror på situationen.

Det är sant att många företag flyr från Sverige. Lika så som att unga uppfinnare inte tas på allvar av de som bestämmer om en uppfinning är värd att satsas på(vet inte var det kallas).

Många av dessa uppfinnare sticker oftas till USA och får patent där, saken tillverkas, de blir rika och arbetsmöjligheter försvinner från Sverige.

Snälla kan vi sluta här, har svårt för att inte kommentera vissa inlägg. Det är intressant att diskutera politik men oftas "roligare" öga mot öga. *kliar i fingrarna*

Annars kan ni maila mig om ni vill forsätta...


Namn: Jill
E-post: jillmagic@hotmail.com
Tid: 10:37
Datum: 2001/11/28