Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Irriterande

Minora(ta det inte personligt):

En s l i s k i g amerikansk såpa?

Varför det? Vaför måste an amerikansk såpa vara sliskig? Är ionte det där en lite naiv generalisering? Kanske. Kanske inte.

Unga huvudpersoner, kärleksralationer och bedrägeri. Är det = "amreikansk sliskig såpa". Ok. Det betyder väl att "WoT"="amerikansk sliskig såpa". Nu för att jag skall vara lika "cool" som gruppen måste jag väl försöka efterapa dess tankegångar. Efter lite generalisering har jag nu kommit fram till att "allt som innehåller kärlekshistorier och bedrägeri"="amerikansk sliskig såpa".

Det var väl en vad som kallas en snabb slutsats?

Wot är tråkig. Bravå inga generaliseringar eller "logiska" och "fina" uttryck. fortsätt uttrycka dig som den människa du är!

****VARNING Detta är **** ****bara för personer**** ****som är **** ****självförnekande! ****

Vad jag finner gripande i sättet Jordan använder tredje person är hur han varierar i "zoom" för att ibland gå in i en persons djupaste känslor till att bera snudda vid vad de gör.

****Slut på idiotin ****

Är du subjektiv? Nåmen vad bra! :D Var subjektiv! Då bortser du inte från vad du är.

BTW, en undersökning gjordes av en psykolog på 70-talet i ett europeiskt land angående en hetsigt debaterad politisk situation. När man fråga en grupp människo vad de tyckte om saken var svaren man fick väldigt patriotiska och eldiga. Dessutom var de tvärt emot det rådande situationen. När dessa personer tidigare hade utfrägats skilt för sig så hade inte en enda person haft samman åsikt som de senari i gruppen understödde.


Namn: Mr Alpha
E-post: mralphathefirst@hotmail.com
Tid: 17:28
Datum: 2001/11/28