Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Irriterande

Jag? Överkänslig? Hur kan du säga så?

Jo det var jag väl, men inte mot Minora utan hennes sätt att argumentera kanske skulle stämma bättre. Men inte det heller var något personligt. De var bara så tomma och stor-ordade (kan man säga så?). Monora verkar vara riktigt klarsynt som person i sig själv. (Skulle jag ta det personligt skulle jag inte reagera sådär utan på ett antagligen överreagerat och etrevligt sätt.)

Dessutom håller jag med angående merikanska såpor. De är skräp.

"Tror du Minora skriver som hon gör för att efterapa någon grupps värderingar? Det tror inte jag, jag tror att hon har egna åsikter."
Varifrån fick du det där? Jag har för mig att jag hylla henne för hennes egna åsikter och för att hon inte följer (så vitt jag uppfatta) någon grupp.

Men vad trevligt :) ännu en fin definition på amerikanska såpor. Nu har jag två stycken. Fortsättter ni kritisera mig så får jag nog en fin samling.

*Ingen ironi den här gågen heller*

Nu har jag "Kälek/bedrägeri"-definitionen och "X snackar med Y"-definitionen.

"WoT"="Amerikansk såpa" pga en del fans sätt att förhålla sig till den. Betyder det att "Platons skrifetr"="Propaganda" pga att det används av dess läsare som orsak att börja diverse revulutioner i USA?


Namn: Mr Alpha
E-post: mralphathefirst@hotmail.com
Tid: 20:08
Datum: 2001/11/28