Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

LOTR- Nördarnas revansh

Det här skrev jag, OBS inte så snällt...men hon bad om det.

------Start------------------

Hej!
Undrar bara vad du baserar dina fakta på. Belgarath Besvärjaren är skriven av David Eddings, Robert Jordan har skrivit Sagan om Drakens återkomst.
Jag är kvinna, 27år, festar & umgås med folk, mitt utseende ser helt ok ut (ingen fotomodell), mitt umgänge är allt ifrån hipphoppare till hårdrockare i alla åldrar & kön. Några läser ?seriös? litteratur (ex Kafka osv), andra läser ?tant snusk? (ex Daniele Steel, Sidney Sheldon), somliga läser fantasy & några läser inte alls. Som jag sa gäller det ALLA åldrar & kön.

Om du nu inte tycker om fantasy böcker eller filmer så läs/se inte det, det är INGEN som tvingar dig. Men snälla uttala inte dig om något som du inget vet om, det är bara löjligt. Jag tackar gud att alla människor inte är så inskränkta som du utan att det finns folk som är ?Open minded?.

Ditt påhopp är som om jag skulle nu säga att du måste vara frustrerad som antagligen läser just ?tant snusk?. Jag menar det är inte stor skillnad på det och Fantasy. Man vill fly från verkligheten, ingen vardag med en man som inte kan tillfredställa dig... Vidare, tycker du att minderåriga ska ut och supa under sin lediga tid?

Undrar bara...

// Elyzza

------------Slut-------------


Namn: Jill
E-post: jillmagic@hotmail.com
Tid: 14:32
Datum: 2001/12/19