Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

LOTR- Nördarnas revansh

Jag finner inte ord för mina känslor och jag tror att det vore ett misstag att skicka ett brev till Expressen nu eftersom de bara skulle lägga det i högen "hatbrev" som nu borde vara ganska så stor.
Jag har hatat Expressen länge för att de blir mer och mer en skvallertidning. Detta är ett löfte: Jag ska inte läsa expressen en enda gång till i mitt liv!
Men fanemej ska jag skicka ett brev där jag i klara, raka ordalag berättar att jag inte är en "småtönt" eller att jag "lekt rollspel" - inte för att jag ser ned på det som denna s.k. journalist gör utan jag skulle faktiskt vilja göra det.
Av erfarenhet vet jag att ingen läser ett brev med minst fem svordomar och stavfel per mening trots att de borde det. Ingen tar ett sådant på allvar så försök att lugna er precis som jag gör. *Biter hårt i trästycket jag har i munnen samtidigt som jag misshandlar en boxningsäck* Faktum är att jag kokar.

Sitter arg och trycker sönder tangenterna när ja förslker skriva ett brev till skittidningen.

Detta ska inte gå osett förbi! Låt signaleldarna brinna och budbärarna rida i alla väderstreck. I natt ska vi festa över Expressens nedbrunna lokaler...


Namn: Elfendale
E-post:
Tid: 21:34
Datum: 2001/12/19