Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Skrivar tips

<>

Errhm. Jovisst, men ska man skriva fantasy i Sverige, måste man ha roligt. Man tjänar säkert mer penagr på att sopa gatorna om man arbetar lika mycket på det som att skriva en bok.
Jag skriver mer för att jag tycker att det är roligt än för att någonsin bli tryckt, även om jag ju naturligtvis inte skulle säga nej... :)
Men förmodligen har jag inte tålamodet. Jag vill avsluta mina noveller.

<>

Ah. Vackert. Underbart. Det finns inget så roligt som när man skriver att t ex bygga upp en vacker stad - och sedan
krossa den.
Eller få läsaren att verkligen tycka om en person - och sedan ta livet av den. Det kanske inte är snällt, jag slår vad om att det inte är säljande. Men det väcker känslor. Och då har jag i alla fall lyckats med *någonting*.

Dessutom - jag har lång tid på mig att lära mig att skriva. Jag tycker om att skriva, gör det en hel del - och hur mpnga blir publicerade när de nyligen fyllt femton? :)

Slutligen: Man MÅSTE ha rolgt. Annars går det inte. Jag vet inte om ni håller med mig, men är det inte kul, kan man lika gärna lägga av.
Alla har sina olika sätt att skriva. Ett sätt passar inte för alla. Ett råd som är bra för en person kan vara uselt för en annan. Vi är människor - och därmed olika.


Namn: Julle
E-post: johan_julle@mail.com
Tid: 19:53
Datum: 2002/01/05