Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Tronen av Drakben

"Minne, Sorg & Törne" SUGER! USH! UNDVIK!
Jag skall förklara varför: Framförallt är världen där handingen utspelas en illa gjord kopia av vår egen. Håller inte med? Titta på det här:
Den befintliga religionen: VÅR VÄRLD: "Guds son" Jesus Kristus avrättades på ett kors, och korset blev symbol för kristendomen. "OSTEN ARD" "Guds son" Usiris Aedonitis avrättades på ett träd, och trädet blev symbol för den aedonitiska religionen.
Länder och deras historia: VÄR VÄRLD: Rom var en gång ett mäktigt rike men är numera oviktigt (Italien), men fortfarande säte för kristendomen (den katolska). "OSTEN ARD": Nabban var en gång ett mäktigt rike men är numera oviktigt (furstendöme underställt högkungen) men fortfarande säte för den aedonitiska religionen. VÅR VÄRLD: Den norra delen (vi här i skandinavien) är numera kristet men fordon tillbad vi gudar som Tor, Freja, Loke, Mimer och Oden. "OSTEN ARD": Den norra delen (Rimmersgaard) är numera aedonitiskt men fordom tillbads gudar som Dror, Fraya, Lokën, Memur och Udun.
Jag blir galen bra jag tänker på fler exempel. Karln slänger ut all trovärdighet genom fönstret.
Dessutom är karaktärerna ytterst ointressanta och alla är Onda eller Goda. FY!
Läs nåt bra. Fjärrskådar-trilogin (så överlägsna karaktärer att jag inte kan finna ord tillräckligt stora) eller Dödens Port (annorlunda världar, Gott och Ont på ett väldigt bra sätt) exempelvis.


Namn: Z
E-post:
Tid: 23:02
Datum: 2000/06/23