Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Minns ni SSR?

Historian i sig är det väl inget fel på(inga större i alla fall)men du har en del andra saker som kan behöva rättas till om den ska bli bra. Inte för att jag skriver så värst bra men ändå.

1. Du tycks skriva i talspråksform, med dialekt. Om det inte är meningen, vilket jag förmodar att det inte är, så bör du ändra på det t.ex. skriver du ofta "Han tog och, bla bla bla. Ta bort alla såna "tog och", de betyder inget och gör bara läsaren förvirrad.

2. rent faktafel man spänner bågen innan man siktar och inte tvärrt om, trust me I know.

3. Hjorten hade förmodligen fortsatt att fly i panik även om Olishild vek av och borde inte ha stannat så snabbt.

4. Du säger att han pulsar fram i snön och bara några en liten bit ner säger du att han började springa med en väldans fart. Om snön är djup nog för att man ska kunna pulsa är det rätt svårt att spring och då behövs det ett par skidor eller dylikt och en hyfsat brant backe för att få upp en väldans farrt.

5. Var fick han björnbettet ifrån, om du hade tänk berätta det senare så är det kanske ok men å andra sidan så kanske man inte går ut och jagar i smällkalla vintern med ett björnbett i axdeln. Förresten har du någonsin skadat dig på riktigt eller bara i spel där de helas så fort man hittar en health låda, jag skulle inte tro att ett björnbett läks på en kvart.

6. Du säger att de "hjälptes åt att stoppa upp Vit hjorten" när de är vid vagnen menar du då stoppa upp som i att förvandla en vanlig dö hjort till en uppstoppad hjort av den typen som man har som trofé i vardagsrummet(du vet som punghermelinen i Sen kväll med Luuk) eller menar du att de lyft upp hjorten på vagnen.

Försök att åtgärda de här små skavankerna så blir din text mycket bättre. Det finns såklart fler felsom också bord rättas till och även en del skavanker i själva handlingen men de får nån anna påpeka för dig, de här var bara de mest uppenbara.
//Bob


Namn: Known but to God
E-post:
Tid: 18:57
Datum: 2002/01/11