Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Det Finns Som Spel

Antingen är det ett väldigt litet och gömt spelföretag som hemlighåller sitt spel, eller så finns det inte. PC Gamer har i alla fall inte märkt något så jag satsar på det första.

De som säger att dagens spel bara handlar om grafik har antagligen inte kört det senaste säger jag bara, det görs jättemånga bra spel!
Det beror givetvis vad man menar med "i dag," men här är några:

Half-life, Baldur's Gate (1-2), Max Payne (!!), Black and White, Outcast, Grim Fandango, Deus Ex, Opertaion Flashpoint, senaste Monkey Island (!!), Unreal Tournament, Return to Castle Wolfenstein, Oni, Ground Control, Colin McRae 2,0, Shogun (!!), GTA 3, mm mm mm mm!

Den som inte har kört minst hälften av dessa vet inte ett SKVATT om vad han/hon pratar om. I och för sig är detta bara datorspel utom GTA 3, men jag tror att det var det vi pratade om?

Jag är så TRÖTT på personer som säger "dagens spel handlar bara om grafik. Grafiken är en del av spelkänslan om ni inte visste det. De flesta som säger så här har antagligen en för dålig dator att spela med och har därmed inte spelat ovanstående mästerverk!


Namn: Balor
E-post:
Tid: 16:12
Datum: 2002/01/18