Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Böcker, böcker...

Som många andra vill jag att personerna i bökerna ska vara naturliga & att det lite senare i handlingen blir "utvalda" (gäller mest huvudpersonerna).

Action får inte vara dominerande. Spänning vill jag också ha, mer än action. Lite mysterier i stil med Sherlock Holmes. Lagom dos med intriger men inte mycket, risken finns att det liknar en såpa.

Som Beth sa, karaktärerna är viktiga. Jag kan ta mig igenom en bok som jag inte gillar bara för att det finns en intressant person. Måste bara få veta vad som händer.

Har inget emot Alver, feer, dvärgar & drakar samt alla andra element som kan förekomma i en fantasy bok. Bara det inte blir för mycket.

Hjältar & hjältinor. De ska inte var odödliga, felfria, vakrast & bäst. De ska inte heller var för naiva, detta gäller för samtliga karaktärer i boken.

Fast det som är det roligaste i en bok är i fall något oväntat händer. När man ska börja läsa en bok vet man ungefär hur den ska utveckla sig. Då är det kul om något helt oväntat händer så man bara sitter och tänker: "det där hade jag inte väntat mig".


Namn: Jill
E-post: jillmagic@hotmail.com
Tid: 15:01
Datum: 2002/01/21