Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Musik

Jag håller också Bat II för att vara den bättre skivan. I och för sig har Bat I "Bat out of hell" och "For crying out loud" (2 av de 5 bästa låtar Jim har skrivit enligt mig=), men Bat II har ju "Anything for love", "Objects" (ytterligare 2 av de 5 bästa enligt mig, Total eclipse är den femte=) + en massa annat riktigt bra.

Jag köpte min Tanz-skiva genom amazon.de när de hade rea... fick den för 30 D-mark =) Jag tror inte att den finns i Sverige (jag har i alla fall kollat ganska noga). Man kanske kunde fråga någon handlare om de kunde beställa hem den?

Jag är otroligt ledsen att jag inte såg Tanz i Wien när den gick där med Steve Barton i huvudrollen. Han skulle ju ha huvudrollen i New York, men så dog han =( Nu när Michael Crawford ska inneha huvudrollen känns det inte lika häftigt (han har inte den djupa, mäktiga röst som Barton har, tycker jag). Men det ska ändå bli mäktigt att se den på engelska tillsammans med en massa andra likasinnade =)

Jag tror nog man får ut ganska mycket även om man inte kan tyska. Det är ju musiken som är mest fantastisk =) Det kan i och för sig vara bra att veta handlingen och texterna i låtarna innan. Jag har översatt en sammanfattning om du vill ha den =)


Namn: Steinman
E-post: steinman@swirve.com
Tid: 23:37
Datum: 2002/01/23