Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Ficon - stort konvent

Hej allihop!
Jag tänkte passa på att informera er om att det i mars kommer att anordnas ett större konvent här i Eskilstuna, då jag kan tänka mig att vissa är intresserade av att få veta detta.

Ett konvent är alltså ett sådant där man träffas och spelar under en längre period. Det man spelar varierar ganska stort, men det rör sig om turneringar i Magic, Warhammer, LotR TCG, Nintendo 64 och dataspel över nätvärk...
Det blir även en del andra spel, brädspel, lasergame(?), friforms-rollspel såsom "den sovande staden" mm...
Och datasalen kommer att vara tillgänglig under stora delar av konventet. Dessutom kommer det att finnas ett tv-spelsrum med alla tänkbara gamla och nya konsoller med de allra bästa spelen som finns.

Arrangörerna av detta är Ugglan & Draken samt SF PIPPILONKEL (Personer I Protest Protesterar I Lång Oberoende Naturnlig Kamp Emot Liemannen)...

Tiderna är 1-3 mars, med andra ord så startar vi på fredag eftermiddag och håller igång ända till söndagens eftermiddag.

För mer inormation: Se http://www.ficon.n3.net
Läs i Sveroks kalendarium på www.sverok.se
Eller maila till Ficon_02@hotmail.com

Ni kan även höra av er till Ugglan & Draken på ugglandraken@hotmail.com


Mvh/ lord Uggla, ordförande i Ugglan & Draken

P.S: om någon kan tänka sig att sätta upp affisher (vi har färdiga, behövs bara skrivas ut) i sin hemtrakt, så skulle det vara trevligt.
Stort tack till de som redan hjälpt till med detta, bland annat Emil.
Och välkomna till konventet i mars, till och med Nibelung...


Namn: ugglan
E-post:
Tid: 23:14
Datum: 2002/01/24