Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Till Fel

Jag tror inte på att det finns något direkt samband mellan deprimerade och fantasy. Det finns troligen lika många som haft självmordstankar i andra grupper som tex poesi... Inom konstvärlden finns det säkert också personer som lidit/lider av depressioner.

Personligen har jag inte varit utsatt för så allvarlig mobbing men jag har dragit mig undan från klasskamrater och liknande eftersom jag var deprimerad av andra saker. Det ledde till att ingen ville vara med mig...(och att jag dessutom inte hade märkeskläder gjorde ju inte saken bättre...) har mig själv att skylla men har man en jobbig familjesituation så känner man sig inte precis sprallig.

Nu har jag till viss del kommit ifrån det, jag säger till viss del eftersom jag nästan dagligen påminns om allt det jobbiga.
Nu så här efter 15år börjar mitt sinne ljusna... :O) Tyvärr har man sina dåliga dagar och då kommer det mesta tillbaka till en igen och det är inte speciellt roligt...

Det kanske hjälper lite om jag säger att ni som upplevt mobbing och överlevt den kanske blir bättre människor eftersom ni har lärt er vad mobbing gör mot andra människor och säkerligen inte kommer att göra detsamma mot någon annan människa.

/Disa *förbannar alla människor som mobbar*


Namn: Disa
E-post: Disa@Lejon.net / www.disa.lejon.net
Tid: 10:34
Datum: 2002/02/01