Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Buffy the vampire slayer

Jag hoppas att Star-Trek-ändringen är tillfällig för annars är det ajöss Janeway för min del. Tyvärr tvivlar jag på att det bara är under OS ...
Vissa måndagar är jag ledig men annars måste jag gå upp vid femtiden på morgonen och då funkar det inte att glo på SF sent på söndagskvällen.

De där serierna som går vid fyratiden på eftermiddagen kan man ju inte heller se för då är man ju kvar på jobbet... :-( Å andra sidan tyckte jag att Buffy var lite väl barnslig.

Min lille son har som morgonrutin att se "Magiska krafter och mystiska riddare" varje vardagsmorgon och det gör att han kliver ur sängen i vettig tid och sådär. Jag borde skriva till Kanal 5 och tacka dem för denna UTMÄRKTA serie ... dvs den är helgräslig men har underlättat våra morgnar väsentligt. Se där. Wate' around me! Fantasy när den är som "bäst" ...

Till sist undrar jag om ingen kan få de där nötterna på SVT att förlägga sportsändningarna i en separat kanal. De har ju SVT Extra, varför använder de inte den??? Jag blir galen varenda gång de stuvar om i programtablåerna bara för att de tror att alla deras tittare vill se backhoppning eller puckelpiståkning eller fotbollslandskamper eller bandy eller golf ... :( Jag vill se Star Trek och Nova!


Namn: Christina
E-post:
Tid: 14:00
Datum: 2002/02/11