Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Buffy the vampire slayer

Självklart ska jag in och kommentera tre av de nämnda serierna nu...
Buffy gillar jag faktiskt. De första avsnitten + de riktigt seriösa med vampyrer har mycket hög klass och är riktigt spännande. Ta bara scenen då de flyr från vampyrerna i första säsongens första avsnitt (när de kommer upp ur underjorden) då de barrikaderar dörrar och kryper i smala gångar som exempel.
Sedan så måste jag säga att humorn är mycket passande och de flesta skämten är riktigt kul; "Tweed är bättre än kevlar" mm. (Rupert Giles är en av mina favoriter i Buffy - gillar hans mysko personlighet (gissa om jag gillade avsniten i slutet av förra säsongen?!))
Tyvärr har jag inte hunnit se de senaste avsnitten (visste inte ens att de hade börjat innan det redan gått 3-4 st), men så har jag rätt ont om tid numera.

Förhäxad brukade jag titta på. Dock lade jag av med det då serien hela tiden hade säsongsstart och seriestart (enligt aftonbladets tv-tidning). Programmen tycktes repriseras och sändas lite hur som helst och jag orkade helt enkelt inte hålla koll på allt det.
Mycket bra serie var det i alla fall. Ganska annorlunda och så...

Dark Angel ser jag dock fortfarande, jag har sett och spelat in vartenda avsnitt än så länge.
Även om de första avsnitten var lite sega - för lite action, halv-imponerande efekter, långsam handling (för att inte tala om det utmärkt korkade upplägget att låta avsnitt 2&3 handla om hennes svagheter - att lägga dessa avsnitt efter varandra är väl det dummaste man kan göra?) - så tycker jag att serien börjar ta sig nu. Från början kollade jag mest för att det var en känd regissör och hoppades att serien skulle bli bättre, vilket den ju också blev. Det jag undrar angående Dark Angel är varför serien är "den dyraste sci-fi serien" som tv gärna påpekar? Jag menar, det har ju inte varit för mycket effekter och sådant än?
Tänker de spränga något riktigt stort snart?
Har de byggt upp hela staden på riktigt bara för serien?
Är det någon som är väldigt välbetald för sitt jobb?
Hur som helst så var det ett mycket intressant avsnitt i går. Mycket bra idé att låsa in "henne" med "honom" så där :@)


Namn: ugglan
E-post:
Tid: 08:54
Datum: 2002/02/12