Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Alvlikt utseenden

Jipee, en variant på den välkända "casting-tråden" ...

Jomen. Jag kan inte se Christian Slater utan att få för mig att jag ser Mat i WoT. Det är nog den tydligaste av dem alla.

Efter filmatiseringen av SoR finns inget utrymme för fantasin längre på den fronten, suck. Kommer aldrig mer att kunna läsa om Frodo utan att associera honom med Elijah Wood, det GÅR inte. Samma sak gäller väl förresten hela rollbesättningen ... Där ser man, det finns vissa nackdelar med att göra film också.

Har inte sett Harry-Potter-filmen ännu men valet av Alan Rickman som Snape var exakt precis vad jag hade gjort själv om jag hade bestämt. Vidare kan jag inte heller frigöra mig från kopplingen mellan Elayne (WoT) och Nicole Kidman.

När jag skrev Svart eld var det två skådisar som spökade riktigt rejält i bakhuvudet. Den ene var Per Oscarsson (!) En något yngre upplaga än vad han är idag, förstås.

Margaret Mitchell gillade tydligen inte riktigt Clark Gable när hennes "Borta med vinden" blev film. Ganska märkligt, eftersom den som beskrivs i boken är en så klockren Clark Gable som någon kan vara...


Namn: Christina
E-post:
Tid: 18:34
Datum: 2002/02/24