Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Vad tycker ni om min påbörjade story??

Ok, jag har kommit lite längre nu, och det är mer organiserat, här kommer vad som nån gång ska omarbetas till nån slags prolog:
· Människan har kommit på ett sätt att ?teleportera? saker genom att använda en nyupptäckt, men väldigt ?oregelbunden? och farlig, energi (kallad N´Harindor) som förbinder alla platser och dimensioner i universum. Man har hittills bara prövat på djur och föremål, och tills helt nyligen har allt försvunnit för att aldrig mer återses. För ungefär ett år sen kom man dock av en slump på ett sätt att byta plats på två föremål med hjälp av denna kraften, och efter ett tag började man pröva det på djur, och allt fungerade helt problemfritt, tills man skulle pröva att ha med en människa i experimentet?
· När man för första gången skulle teleportera en människa så skulle man byta plats på en människa och en katt? i TEORIN skulle det ha fungerat, men eftersom ingen ung människa var frivillig (av rätt så självklara skäl) så använde man en man på 80 år, men han hade tyvärr ett väldigt dåligt hjärta, och dog av chocken när han var mitt inne i teleporterings-fasen. När han dog hände då det, som för alltid skulle ändra människans liv på jorden. På något sätt överfördes all mannens intelligens och erfarenheter till katten, som därmed lärde sig förstå människorna och prata deras språk (alla språk förutom engelskan hade sedan länge glömts bort). Katten dog dock av all denna information den fick mitt inne i teleporterings-fasen, och på något sätt överförde N´Harindor kattens förmåga att tala och förstå människornas språk till alla andra katter (det har senare blivit bevisat att alla katter redan innan det faktiskt hade en personlighet, men de var för ?dumma? * för att kunna leva ut den). Men det var inte det enda som hände, ty alla katter försvann dock från jordens yta, mystiskt transporterade till skogs-månen Dra´Hemian.
* = ?dumma? enligt mänskliga förhållanden, ty katterna kunde bara föra någorlunda avancerade konversationer (och då ändå väldigt primitiva, men dom kunde t.ex. lite diskutera sin husse och matte med varandra, vädret, hur många råttor dom hade fångat den senaste veckan, idiotiska ungar som varit på besök och dragit dom i svansen osv.) och med sina syskon och sina föräldrar) med vilka de hade en slags genetisk gemenskap, de kunde tex. känna om de var nära varandra. Annars kunde katterna bara säga enkla saker till utomstående katter, av typen ?Har du mat??, ?Du är inne på mitt revir!? och ?Vill du fortplanta dig??, så de kunde egentligen inte ha några större personligheter.
·


Namn: PuPu
E-post:
Tid: 23:12
Datum: 2002/03/04