Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Hej allihop!

BOF
It's alive!!!!!!!!!!!!!!!

Ja! Det är sant! Emil har åter vaknat och beslutat sig för att inleda en invasin mot detta forum där fred rått i omkring 23000 inlägg nu (Sen ithroniska krigen) förutom vissa mindre despyter mellan pepsimannen och fjäderfäet. Om någon undrar vad jag hållit på med så har jag programmerat version två av flourbot och druckit 23 liter cola. Men nu har jag alltså vänt åter, och har även hunnit läsa några böcker (Magins färg, studio sex och är äntligen klar med ringentrilogin, håller nu på med silmarillion, det fantastiska ljuset, goda omen och paradiset). Jag har även glömt hur man använder stora bokstäver.

Nu ska jag övergå till att meddela alla nyingar som dykt upp sedan April förra året att detta forum faktiskt har en egen irc-kanal som rent av är till för att användas. Den existerar numera på två servrar varav den ena är betydligt snabbare då den normalt sett bara har runt 10 användare online. Tordes dock inte vara något problem då mirc 6.* har stöd för flera servrar samtidigt. Adresserna är:

Nätverk: Dalnet
Server (förslag): nexgo.dal.net
Port: 6667
Channel: #fantasyforum.se
Jag heter: Slugo

Nätverk: the c0la network
Server: irc.c0la.nu
Port: 6667
Channel: #fantasy
Jag heter: Aderyn (Är nästan alltid online där (idlar))

Enda anledningen till att nedanstående heter the c0la network är btw att innehavaren fick denna domän gratis av en kompis.

EOF


Namn: Emil
E-post:
Tid: 22:38
Datum: 2002/03/10