Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Women Day!

... I WoT är det Avienda som gäller för mig! Hon är den ända som inte är allmänt jobbig. Annars är det nog Mara i Imperiets dotter som gäller.

I det verkliga livet vet jag faktiskt inte vad jag har för förebilder... Arbetar mest på att vara mig själv och inte efterlikna någon annan.

Om Internationella kvinnodagen så tycker jag att det är fel att inte det finns någon "internationell mansdag". Annars är såna här dagar bra eftersom de skapar diskussioner men annars tror jag inte att de gör så mycket mer. Efter att dagen är slut har de flesta ingen anledning att fortsätta diskutera om saken.
För mig känns inte dagen så speciell... tycker bara att folk som ställer sig på plattan (sergels torg i stockholm) är en aning överambitiösa och jobbiga. (mest pga av att budskapet går ut på att allt är männens fel och att världen bara är skit).

Behandla andra som du själv vill bli behandlad och ta saker som jämställdhet för givet! Tycker du att någon behandlar dig fel så är det bara att ryta till... och hjälper inte det får man gå till någon annan för att ryta till (jämo)... men att sedan skylla på diskriminering för att man inte alltid får som man vill är fel.

/Disa


Namn: Disa
E-post: Disa@Lejon.net / www.disa.lejon.net
Tid: 13:09
Datum: 2002/03/11