Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Fantasyläsare är...

...asociala nördar som aldrig duschar eller byter kläder. Iallafall om man vill tro min vän, som ofrivilligt har umgåts med en sådan person under en helg.

Skälet var att vännen hade fått ett stipendium i ett naturvetenskapligt ämne, troligen kemi (men det hör lite till historien). Stipendiet resulterade i att vännen fick åka till Stockholm och gå på diverse intressanta föreläsningar. Ok, allt väl än så länge.

Men ack! När min vän inackorderas på ett hotelrum tilsammans med en annan tar obehagligheterna sin början...

Den andre människan är en NÖRD; han är fullkomligt närdig i sitt sätt och säger inte ett ord. Jo, nu är jag faktiskt lite hård, han säger faktiskt vad han heter och var han kommer ifrån efter att min vän har bearbetat honom hela helgen. Men inte nog med detta: Under hela helgen Duschar denna människa inte en enda gång och byter heller inte kläder en enda gång, och när min vän kommer hem från en kvälls rundvandring i stan och dess uteställen finner han denna andre person liggandes, sovande, med lampan tänd och med en fantasybok över ansiktet.

Den objektiva konklusionen är således att fantasylitteraturen har förstört denne andra männinska till den milda grad att han har tappat greppet om, och numera lever som en lägre primati det reella livet medan han förhoppningsvis når sin självförverkling i fantasylitteraturen.

Detta var allt från Guff denna fredagseftermiddag då undertecknads alkoholkoncentration i blodomloppet troligen överskrider 1,5 promille.


Namn: Guff
E-post:
Tid: 01:35
Datum: 2002/03/16