Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Mat! Vad föredrar ni för något!!!

Det finns sex olika sätt att äta på.
1. vegan, man äter vegetabiliskt, och anser att det är fel att på något sätt ÄTA andra föredetta varelser. Det är ju lite förmätet att anse sig ha rätt till det...
2. lakto-vegetarian, man äter vegetabiler och dricker mjök. Lakto betyder mjölk.
3. lakto-ovo vegetarian (sådan som jag är), man äter vegetabiliteter, ägg och mjölk. Ovo betyder ägg. En lakto-ovo vegetarisk kost är fulltäckande, dvs växande barn kan vara lakto-ovo vegetarianer utan några som helst men. Även om man bara är typ fyra år.
4. Demi-vegetarian, man äter vegetabiliteter, ägg, mjöl och fisk. Ett mycket nyttigt kostval. Demi betyder halv.
5. Köttätare, asätare, carnivo. Man äter allt. Växter, ägg, mjölk, fiskar, vanliga djur. Det garanterat vanligaste alternativet. Carnivo betyder köttätare, men människor är egentligen asätare.

DET var väl intressant?
Man får inga som helst men av vegetarisk föda, utom möjligen större själsfrid (det är faktiskt sant - tro det eller ej. Kan väl ha något med "undertryckandet av naturliga instinkter" som man går igenom i början, ungefär som munkar och så. Man får själsfrid, självförtroende).
Enda nackdelen är att men blir så smal. Jag menar, det finns anledningar till att folk som bantar äter vegetariskt. Om man blir hungrig av vegetarisk kost, så beror det på att man inte lysnat på hemkunskapslektionerna. Det är därför bantare blir hungriga, trots vegetaris mat. Men äter man som man ska, så får man exakt allt man behöver och blir inte hungrig. Men eftersom människor behöver mindre än de tror, så går man ner i vikt med kanske tio kilo.

Vad tusan pratar jag om egentligen? PÅ ett fantasyforum?
Det måste vara för att klockan är typ över tio. Jag är väl trött, eller något.
Eller också var det någon som fick in mig på ämnet.


Namn: Eowyn
E-post:
Tid: 21:47
Datum: 2002/03/16