Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Mat! Vad föredrar ni för något!!!

Jag respekterar veganer och vegetarianer men många sådana tycker jag har löjliga idéer.
T ex min brorsa som är vegetarian tycker jag är helt normal, han tycker att det är helt ok att äta kött, men gillar inte sättet djuren behandlas på. Detta kan jag mycket väl hålla med om, majoriteten av djuren behandlas helt sjukt.

Det jag däremot inte håller med om är, som de flesta veg-personer tycker, att det är fel att äta kött. Lik som en del säger...
Vi är köttätare för guds skull! Vi har sådana tänder! Vad är det för fel att äta kött från djur som behandlas bra och levt ett hyfsat långt och behagligt liv?!
Nu är det så att de flesta djur som det görs kött av är sjuka (dvs mår dåligt), tvingas till att äta kött fast de inte är kött-ätare, fänglas med kedjor (!) i mörka rum utan kalcium (tror jag?) för att köttet ska bli mört, slaktas unga osv.

Men om det nu blir ändring på detta så tycker jag att köttätandet är acceptabelt. Men de flesta veg-personer verkar tycka att man ska sluta äta kött överhuvudtaget (vet inte hur det ordet ska stavas/ihopsättas), som jag tycker är skumt.

En annan sak, min brorsa som jag ätit hos många gånger kan allt om veg-mat; om vad man ska ha för näringsämnen, vad man ska äta "för att bli mätt" osv. Och man blir INTE mätt på samma sätt som när man äter kött! Punkt slut. Man blir mätt men den mättnadskänslan försvinner snabbt ok? Håll med för det är sanning, iaf för mig och de personer jag umgås med....

Ytterligare en sak, ogillar ni (dvs veg-personerna på detta forum) köttätande djur också, eller är det bara människor som ska sluta äta kött för att vi kan det, och "vet bättre?"

Puh, undrar om någon läste allt, mitt längsta inlägg hittills tror jag nog.


Namn: Balor
E-post:
Tid: 00:21
Datum: 2002/03/17