Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Brist på utveckling

Inlägget kan vara en kraftig spoiler för alla dem som inte läst bok7-18 av SoDÅ eller bok 1-19 av WOT.
*********SPOLER***************











Mycket bra Tekopp! Detta har även slagit mig och efter som att vi på mindre än 80år har utvecklat datorn så bör det inte gå SÅ segt i dessa böcker. Men om jag får tillägga så kom det nyss upp en maskin märkligt lik en bil i en utav de senaste böckerna utav WoT. Och så en Orgel som drevs utav ånga, en kanon och mycket mer. Men det hela bör grundas som att bökcerna förlorar sin "fantasy stil " då.. Själv vill jag inte presic kalla det för fantasy om det finns tåg mitt ute på prärien styrandes utav de förlorade? Eller att Aiel använder motrocyklar för att storma klippan. Eller att Mat uppfinner pansar vagnen.. Det skulle förstöra hela stämningen. Typ så här:

" Och ny nyheter."

"Idag har Draken Återfödd åkt in i Camleyn med sina aiel ridande på sina Harly Davidson. Mot han rusar de förlorade just nu med en massa laser svärd tillverkade av Joda. Detta är en radikal förändrig! rand reser sig och tar en micro fon från en aiel krigare och kallar på spjut jungrorna de beryktade aiel kvinnorna! Som kommer fram och slänger sina fick knivar mott Sammael! "

eller vad tor du Tekopp? sedan vill jag bara änmärka på att de (tyvärr) hade pansar vagnar i sagornas ålder. Det nämns i Bok sjus slut när rand ser genom sina förfäders ögon. det är under sista striden (förmodar jag) för att det står något som kallas för spårflugor på marken som var som ett par jätte lika vagnar utav metall som hade sex hjul. Bredvid dem stod en soldat i vad vi kallar för Seanchan rustning. Han fick nyss ett meddelande att Lews nyss borrat sig in i Shaol Goul men signalen bröts.. Det var efter en sång som aliel(och de farande) sjöng med Nymferna (varelser liknande den gröna mannen) vid en åker. jag kan nämna mer men icke det skall inte bli någon WoT Tråd tror jag?

Allt för mig! Gerenan


Namn: Gerenan
E-post: Jos@hotmail.com
Tid: 01:02
Datum: 2002/03/18