Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Aaaaaaaaaargh!

Fantasyomslag är ofta vackra men ibland visar de för mycket, som påpekats, och ibland är det något helt irrelevant. Har faktiskt lite svårt för det där stuket med lättklädda tjejer med utmanande svärd för det tycks signalera att boken är till för grabbar utan högre hjärnfuktioner. (Vilket alltså inte alls behöver vara fallet.)

Nä, ge oss något ultradesignat omslag med skrynkliga, gulnande fotografier från sekelskiftet eller nåt. Alltid sätter det myror i huvudet på någon ...


Emil, det är helt riktigt att mammor inte uppskattar svordomar och mordhot. De kan rentav bli lite småsura då och minska kakransonen till eftermiddagsfikat.

Jag har inga böcker ALLS för tillfället, snyft! De ligger nerpackade i flyttlådor (för etthundrade gången) i väntan på att den stora Renoveringen med takmålning, tapetsering etc ska vara genomförd. Men om några veckor så ... Under tiden blir min abstinens allt värre. Jag sitter kanske inte och läser böcker från pärm till pärm i så stor utsträckning längre - inte som förr i alla fall. Men jag vill äga dem, ta på dem, öppna dem eller bara titta på dem. När de inte är där, så känns det så tomt och tråkigt. Ibland kommer man hem till folk som har det jättefint, men de har inte en enda bok synlig någonstans. Och då känns det inte riktigt hemtrevligt, tycker jag.


Säger en som lyckades tillbringa en hel dag i Boden (i väntan på ett tåg) utan att dö av tristess. Receptet: gå in på stadsbiblioteket och botanisera ... faktiskt jättekul om man vet att man har många timmar på sig!


Namn: Christina
E-post:
Tid: 09:24
Datum: 2002/03/20