Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Sorry.....

Jag höll inte mitt löfte..... Jag var på ett föredrag nyss om ett lajv som skall äga rum här uppe i norr. Lajvet är ett framtids lajv och har ett Matrix liknande koncept. all information ni vill ha finns på: http://www.futuredrome.com/ Och änmäl er gärna. De kan behöva pengar och bidrag så om några är villiga att ställa upp med något bidrag så går det bra. Jag har nyss tagit kontakt med SVEROK och hoppas på att jag skallfå ett bidrag därifrån och sedan sammlat ihop en gruoo via IT som kan vara viliga att hjäpa till och skära ner på bekostnaderna. Alla som vill vara med är välkommna och ljvet har ca 2000 medlemmar hittil.

En mycket viktig sak gällande detta är att dett kommer att bli film. Det kommer finnas mini filmkamera män och de skall filma allt och sedan sätta ihop en film av det hela. Det hela kommer att utspela sig i stenbrottet i Kinnekulle den 22-25 augusti 2002.

Mer info om filmen:
44 rörliga och 12 fasta kameror följer dramat. Kompletterande - sammanfogande och förklarande - scener tas veckan efter, och hela materialet klipps och redigeras under hösten för att presenteras för världen på Göteborg Film Festival år 2003. Förhandlingar förs om både filmdistribution och visningar på television. Filmen kommer senare även att distribueras på DVD.

Historien:

Drome City, en stad av förkolnat skrot och elfenben, reser sig över den mörka slätten.
Över 100 år har gått sedan meteoren slog ner, vred norr till söder och fick klockorna att gå baklänges. Världens länder rasade ner i en avgrund av konflikter, rädslor och vanmakt.

Innanför stastsmurarna har en bit av vår civilisation återskapats av spillror från det som är förlorat. Folket; en brokig mosaik av färger, röster och fragmentariska minnen från gamla tider, är strikt indelade i grupper och nöjda så länge matborden dignar, stopen fylls och musiken spelar. Deras älskade drottning förser dem med livets nödtorft och alla ser fram mot den förestående högtid under vilken drottningen utser sina drönare och beslutar vad som ska ske med de gamla. I de olika grupperna viskar, planerar och konspirerar man. Nya medborgare är på väg in och det gäller att snabbt locka dem till sig.

Då sker det otänkbara. Någon tar sig in i den trygga och skyddade staden för att sprida ett budskap som makten, för invånarnas bästa, hållit dold i generationer.

Så omformas verkligheten, kulisserna krackelerar. Historien skrivs om.

Vad säger ni då?

/Fel


Namn: Fel
E-post:
Tid: 10:42
Datum: 2002/03/21