Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Är det bara jag??

De två första omslagen till de svenska är snygga men passar nog lite illa med handlingen... resterande (förutom de 3? 4?) är enligt min mening sämre än de engelska. De senaste omslagen som tydligen har en ny person bakom sig har jag knappt sett men jag har för mig att jag inte gillade det jag såg. Omslaget till En Krona Av Svärd gillade jag inte... Tycker att konstnären borde ha läst beskrivningen på Rand liiite bättre... och inte bara titta på tidigare omslag.

Om de engelska så har jag hört att de inte är speciellt uppskattade de heller... jag gillar däremot omslaget till Path of Daggers. Konstnären har lyckats fånga Rand precis så som jag ser honom.
Jag tycker ändå att de engelska (amerikanska) omslagen har mer arbete bakom sig och håller en högre kvalitet än de svenska...
Dessutom är de inte uppdelade i så många delar! *sneglar på Jörgen*
Aja... jag kommer att fortsätta köpa de engelska tills de svenska förlagen känner sig redo för att ge det svenska folket tjockare och mer sammanhängande böcker!

En bok ska inte köpas (eller läsas) pga av omslaget, men om innehållet är bra bör även bokens utseende falla en i smaken.
Det blir en skönare läsupplevelse om även omslaget förmedlar känslan i boken. ;O)


Namn: Disa
E-post: Disa@Lejon.net /www.disa.lejon.net
Tid: 20:38
Datum: 2002/03/27