Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Är det bara jag??

Köper böckerna både på svenska och engelska (på svenska mer för att slippa allt tjat från de andra i familjen som läser serien än någon verklig önskan att verkligen ha böckerna), och jag måste säga tt de svenska omslagen är mycket bättre än de engelska. Sedan kan man ju också se det som att de första omslagen är viktigare. Omslagen kan spela en stor roll när någon köper en bok som han/hon aldrig har hört talas om förut, men bok tre eller fyra i en serie? Nja, kanppast.
Fast det där tror jag nog inte ens på själv :p

>Aja... jag kommer att fortsätta köpa de engelska tills de svenska förlagen känner sig redo för att ge det svenska folket tjockare och mer sammanhängande böcker!<

Tyvärr är nog (i alla fall har jag dragit den slutsatsen, efter erfarenheter från dem som *inte* är överdrivna bokslukare och läser en bok om dagen, vilket borde vara huvudmålgruppen) det svenska folket inte redo för det. De stönar när de får se en bok på 900 sidor och säger något i stil med "Du tror väl inte att jag *orkar* läsa den där?".

Att det sedan blir precis lika mycket (eller mer) text totalt som om det vore en svensk bok/engelsk bok är en annan sak. Det går att lura dem :p

Dessutom... NoK tjänar mer på att ge ut två svenska böcker än en. Och NoK är ett företag, och vill naturligtvis liksom alla andra företag tjäna pengar.


Namn: Julle
E-post: johan_julle@mail.com
Tid: 21:40
Datum: 2002/03/27