Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Nu skall vi se........

hmm lite dött här eller? Kanske skall Gorendez berätta något? Eller? Först skall jag bara varna alla er som inte tycker om onödiga inlägg. Detta kommer sanerligen bli ett onödigt om vi skall ta och se på vad folk tycker är onödigt. Eftersom jag tyckte mig få ett "Ja vi kan lägga in vardagliga inlägg på forumet" Under min tråd "Hur skall vi ha det?" Så detta är Vardagligt små prat. Kanske lite chatt inlägg eller nå sånt. Jag har alrdig gått ut med den "Riktiga" informationen om vem eller vad jag är. Så jag tar det nu när jag nyss kommit fram ur mina eftertraktade skuggor.



Mitt namn är: Jonas Hans Vikström.
Och om några som var med från början var med och uppmärksammade mig undar alla mina namn så kan alla veta att jag och Oskar(Fel) är kusiner. Jag visade Oskar sidan under en släkt träff ute på Alshån(Familje Gård) då jag upptäckte att han läste fantasy. När det var kan jag inte riktigt minnas. Men det var länge sedan iaf.

Jag är ett år äldre än Oskar. Det vill säga nitton. Jag har även bestämt mig att inte göra lumpen.

Jag bor hemma i Norrfjärden strax utanför Piteå. Men våran släkt härstammar från Överkalix. Jag vill även anmärka att jag och Oskar inte är Biologiska kusiner. Eftersom att han är Adopterad.(Hehehe och vi som har en rasse i släkten).

Mina nuvarande intressen är Fotboll,kampsport(detta värkar gå i släkten), Smimmning, hand boll, datorer,Teven, Min flickvän och att cykla. Alla kallar mig för sport fåne och det är väl vad jag är. "Det är icke det som du tycker som räknas, utan vad omgivningen tycker och uppfattar" Vilket stämmer. Du tycker dig inte vara dum och så tycker ala andra att du är en dum djävel vilket gör dig i andras ögon till en dum dkävel. Slutsatsen är alltså du är en dum djävel. På datorn gör jag många saker. Mina favoriter är att Göra program,hemsidor och surfa på Fantasy sidor. Jag har gjort hitintils 16 olika program och 9 hemsidor (tyvärr är ingen uppe, med det är på G!!).

Hur kom jag då på fantasyn? Jag minns inte så noga men det var när jag var sju år och skulle börja skolan. Dp fick jag ALLA(utan överdrift) Tolkien böker. Sedan har det hela stegrats från där. jag fick veta om Rollspel utav Oskar senare. Och Hans(min fader) lyckades hitta ett lajv som var i Piteå får fem år sedan som jag var med på. Det var Skit trist. jag har inte lajvat sen des men tittar gärna på Medeltidsveckan och så....
Min favorit författare är Jordan och Tolkien eftersom jag tycker att de är lika bra fast på olika områden. Jordan skriver Klart och tydigt medans Tolkien kan riktigt tjorva till det hela. Tolkien har bra fantasi och det hela har samma takt hela tiden. Medans jordan ibland bara slänger ihop något som ur filmer och andra böcker och ibland går boken alldeles för mykcet åt intriger. När det gäller rollspel så har jag slutat att spela i köpta spel utan gör bara egna. Jag skriver även Noveller. dessa noveller utspelar sig alltid i Mina eller Oskars Fantasy världar. som några kanske vet så finns det en värld som Oskar är stolt över som heter Nianze. Där har vi ungefär 14 Noveller och böcker.

Nä nu... skall jag ta framn SNESet och spela min SNES favorit. Chrono Trigger

Sov Gott allihopa!


Namn: Gorendez
E-post: Gorendez@hotmail.com
Tid: 03:04
Datum: 2002/04/15