Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Varning

Vad f-n är en rova egentligen? Samma sak som rotsaker? Jag har aldrig sett rovor i grönsaksdisken.

Gröt är hemskt gott. Dvs om man gör den så här: lika delar havregryn och fruktmüsli, tillsätt lite extra russin och en liten klick smör, avnjut det hela med en massa äppelmos. Fast så kul hade de nog inte på medeltiden. (Har någon sett den underbara lilla filmen "Babettes gästabud"? Deras dagliga mat var "ölsupa" dvs gammalt bröd kokt i öl. Uärrk.)

Man kan nog vänja kroppen vid en låg kaloridiet. Det är alltså det som ska förlänga livet. Men å andra sidan finns det ju stackare som får leva på väldigt lite i u-länderna, och de är väl inte precis kända för att ha ett långt och hälsosamt liv. Jag vet inte. Tänker inte testa metoden i alla fall.

Det kan inte gå särskilt fort för våra fantasyvänner att färdas (på deras oändliga fotvandringar) om de ska jaga och fiska ihop sitt käk hela tiden. Där tycker jag inte att Brooks' böcker stämmer. Å ena sidan rör de sig rätt fort har jag för mig. Å andra sidan jagar de obesvärat ihop kvällsbiffen hela tiden. Å tredje sidan dricker de öl och äter ost, som sagt. Har de en egen trossvagn i bakfickan, kanske?


Namn: Christina
E-post:
Tid: 21:36
Datum: 2002/05/02