Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Svart Eld << * >> EV. SPOILER!!

fortsatt spoiler.

Hmm mycket intressant Christina. Ditt inlägg gav en annan dimension åt boken.

ja visst blir erlo härligt skrämmande på slutet.

Det där med författaren som är med i historien på det sättet som du skriver känns rätt mycket som jostein gaarder, särskilt sofies värld. Även om andra författare väl använt det. Men när du säger i hans huvud, hur mycket var det du menade, hela historien eller bara de partier där han använder magi?
tyvärr har jag inte läst (eller sett) macbeth, det skulle kanske förklara en del. Iaf så känner jag för att läsa om boken efter ditt inlägg, åtminstone Areda och erlo. Men det hinner jag kanske inte, läser ofredsår just nu.

Fast var han inte ung, var det inte det Ulven sa också, att det var dumt av Jargas första kvinna.

Själv tycker jag att boken har varit bättre efter än under tiden jag läste. (Dvs när jag har tänkt på den.)
Sen tycker jag att det var lite typiskt att han var bög, det känns som att alla ska ha med homosexuella nuförtiden. sen är alla killar, ingen är lesbisk. huvudpersonen är aldrig homosexuell, och det sker alltid en konfrontation där huvudpersonen visas inte vara bög. Även om jag tycker att det var bra att det inte blev något klumpigt närmandeförsök.

Jag sitter just nu och skriver på ett tangevtbord som inte har några tangenter utan bara små gummiploppar eftersom jag tagit av överdelen. jag ska skriva lite mer när jag har satt på det, det tog en timma att skriva det här inlägget.


Namn: TeKopp
E-post:
Tid: 00:43
Datum: 2002/05/06