Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

En Annan Värld (WoT)

Drömtydare kan ju hjälpa mig med detta:
När jag är stressad brukar jag ofta drömma att jag springar för att hinna med tåget/bussen eller något sådant, och ofta har jag en väska att packa också.

Dessa drömmar har börjat dyka upp rätt ofta på sista tiden. Som bekant (?) står jag nu inför möjligheten att antingen behöva jobba fler timmar än förut eller också inte alls - det sistnämnda inte beroende på min oduglighet utan på Ericssons nedskärningar. Och i drömmen räcker det inte längre med att skynda sig - jag måste oupphörligen ÖKA TAKTEN och springa fortare och fortare ...

Inatt kom en intressant version då jag dessutom hade en kasse med romaner, bland annat min egen, att hålla reda på. Jag hamnade i situationen att om jag försökte gå och hämta min kvarglömda kasse så skulle jag missa bussen till jobbet. (Och jag har lång resväg så det finns aldrig möjlighet att ta en senare buss) JAg sprang mot bussen, men fick våldsam ångest eftersom jag gissade att någon skulle knycka min bokkasse om jag inte genast tog hand om den. Och dessa böcker var av någon anledning dödligt viktiga.

Ja, nog kan man väl göra en fin tolkning på detta?

/en som verkligen hatar att springa efter bussen


Namn: Christina
E-post:
Tid: 14:57
Datum: 2002/05/14