Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Anne Rice

Tack så mycket!
JAg ser inte ner på oärliga människor. Jag ser inte ner på rånare, psykfall eller pedofiler. Jag har ett otroligt stort hjärta, och är så positiv att jag tom äcklar mig själv. Vem påstod att jag ser ner på lögnare?
I alla fall så säger jag inte att de ska mobba blinda personer, även om det lät så. Jag menade att de borde se det POSITIVA, istället för det negativa.

Elver får inte komma försent, vet du väl.
Kommer man så lite som en halv jävla minut försent, eftersom man blev tvungen att stanna och prata med en lärare, så blir man utelåst ur klassrummet, får stå i korridoren tio minuter (utan en chans att förklara sig - dörren är låst), man blir insläppt och tillsagd att jobba, läraren noterar TIO minuters försenad ankomst (även om det från början bara var en halv) och drar av det på betyget på grund av frånvaron.
Så nej, elever får INTE komma försent, det dras av från betyget.

(Jag avskyr skolan, jag blir så stressad... en normal minut i skolan låter så här, om man sitter inne i mitt huvud:
"Jag fååår inte komma försent. Vi börjar 12.40, va? Bäst jag kollar. Vi börjar 12.40. JAg vill gå på toan, hinner jag det? Nej. Vi börjar 12.40, väl? Bäst jag kollar. Jo, 12.40, jag kollade ju förut, minns jag. Har jag alla mina böcker? Anteckningsboken? ...Det var 12.40, va? Säkert? Vänta, går inte den lärare jag ska ha nu's klocka två minuter förtidigt? Å, nej! Jag kommer komma försent!! *springaspringaspringa - stå och vänta på försenad lärare i tio minuter*
Typisk skoldag... Sådant där genomlider jag ungefär fem gånger per dag, fem gånger i veckan. Det är stressande!! Som om det inte vore nog med betyg, läxor och prov... VARFÖR gnäller jag? De finns de som har de värre... tex barnen i Laos. Någon annan än jag som tvingas barnarbeta ihop 150 kr i morgon att skänka till dem? Någon?

*gnäll, gnäll*

Anledningen till att jag gnäller, är att jag fått en idé till en lååång novell, och gripits av skrivarfeber, men inte har tid att skriva. Fy sjutton, alltså!! Jag vill skriva!!!!!!!!!! Jävla hemkunskapsprov... Helt puckade frågor.
Visste du, att enligt min hemkunskapsbok äter alla människor nästan två kilo ost om dagen? 1200 kilo/år, står det. Helt puckat...)


Namn: Eowyn
E-post:
Tid: 17:29
Datum: 2002/05/14