Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Tantsnusk/erotik

Jösses. Trodde jag skulle trilla av stolen när jag såg vad för ämne som smygit sig in i phorumet. Sedan såg jag ditt namn brevid och... ja... ja visste inte riktigt vad jag skulle tro. Så jag öppnade den (endast därför, jag lovar!). *host*
Nåja till ämnet.

Jag är väl inte riktigt "rätt" person att avgöra vad som är "tantsnuskt" men jag läst rätt många baksidor av morsans (vad heter nu den där författaren? kvinnlig, skrivit ungefär 2000 böcker som ser likadana ut) "tantsnusk-böcker". Så jag har en vag aning om vad det är.
Så här tänker jag: tantsnuskt är romantik precis som kvinnor vill ha det. En vacker man som uppvaktar henne blabla osv. En massa kärlek kort och gott.
Erotik är väl mer... ja "intima scener" skulle man väl kunna säga. Lite mer naket, mindre kärlek och mer *host* intima scener som får en att rodna. (Det är en bra beskrivning tycker - tänker på minderåriga här)

De flesta böcker av kvinnor brukar nästan alltid innehålla "tantsnuskt" och lite "erotik" på sina ställen. Manliga författare rodnar väl för mycket när de skriver sådant att de antingen struntar i det eller lämnar över det till frun. (Tänker på Eddings nu)

Jösses. Trodde inte jag kunde skriva så mycket om ett sådant här ämne. Det är nog för att man inte kan utrycka sig "helt klart" här.


Namn: Elfendale
E-post:
Tid: 23:34
Datum: 2002/05/23