Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Handduksdagen igen

Pejgan:
Hitler tillförde mycket till mänskligheten! Misär och plåga till exempel...;)

Och så en annan sak (och jag är INTE nazist):
Hitler skapade "tycka-synd-om-judar-tankesättet" också. Men jag följer inte det kan jag tala om. De flesta (inte alla dock) judar som finns i dag hade inget med utrotningen av judar att göra, dvs det var inte dem som led utan deras föräldrar, flera hade inget med det att göra, t ex ingen i deras släkt fick lida. Så därför tycker jag inte att maan ska tycka "synd" om judar i dag (alltså de som föddes efter andra världskriget). Det är ungefär som att hata dagens tyskar...

Dessutom är judarna i Palestina och runt om riktiga svin, inte alla naturligtvis, men många har "ärvt" tankesättet om att palestinier är ett värdelöst folkslag. De är ju nästan värre än Kina!! Och så har det f*n hållit på sedan efter andra världskriget nästan.

Så inte tycker jag synd om judar inte, men å andra sidan har jag naturligvis inget emot de judar som bor i t ex Sverige eller andra länder utanför Palestina då de inte har något med våldet mot paletinier att göra. Men inte ska man tycka synd om dem!!

Vet ni varför FN inte gör något för att hjälpa palestinierna? De tycker synd om judarna på grund av att de var med om judeutrotningen så de vill inte plåga dem ytterligare!!!!

Hmmm....undrar hur många som läste detta...;)


Namn: Balor
E-post:
Tid: 14:33
Datum: 2002/05/27