Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Handduksdagen igen

FN har fördömt Israel nu? Borde det inte skett för 50 år sedan?

Och judar kommer från en RELIGION och är inte ett folkslag. Jo det är klart att judar tar illa upp om andra judar mördas, men det är som att säga att en kristen i Sverige skulle ta illa upp om en italiensk kristen skulle bli mördad! Varför ska en RELIGION ha ett eget land?!
Som sagt är det som att tyskar som föds idag och fötts efter andra världskriget ska straffas för att deras föräldrar var nazister!

Jag kan hålla med om att det kan vara svårt att skydda sig mot självmordsbombare, men tror du att självmordsbombningen startade utan någon orsak?
Att israelisk polis också slår av och sönder armar och ben (på samma person!) med gevärspipor på folk som kastat sten för att de protesterat mot att de behandlas som skit är väl fullkomligt rätt det med?

Att judarna dessutom utökat "sitt land" (som egentligen skulle delas mellan judar och palestinier) så det i dag är ca 3 gånger större är det väl inget fel i?
Att araberna som bodde där innan flytt, mördats eller de som bor kvar får kraftigt sämre lön för lika arbete, särme förmåner (utbildning, sjukhus mm), "kontrolleras" av polis varje dag mm är väl acceptabelt?

Att israelisk militär också bombade en stad med flera tusen civila i (och kvinnor och barn) med artilleri i flera dagar innan de tog över staden är också rätt? Att judar nu bor där istället för de araber/palestinier som bodde där innan som nu är på landsflykt.

Nej inte fan är judarna i Israel några snälla människor, de är fan inte bättre än tyskarna under andra världskriget!!
Visst finns det många judar i Israel som motsätter sig detta, men inte i närheten av majoriteten....


Namn: Balor
E-post:
Tid: 15:20
Datum: 2002/05/28