Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Vardags snack

Here we go again.

Jag är tillbaka igen om någon saknat mig? Vilkat jag nästan kan satsa min dator på att ni icke har saknat denna gammla irrpanna eller så har ni bara pustat ut den stund mina galenskaper inte yttras på detta forum. Denna gång blir det några andra samtals ämnen.

Hur många är vi IGENTLIGEN???
Jag tänkte det har ju kommit fram på senare tid att vissa spelat ett viss dubbelspel på forumet. Jag kan icke nämna någon men jag vet att det har förekommit. de som känner sig skyldiga, SKÄMS! Det är inte helt friskt att leka skitsofred(eller hur det nu stavas). Sedan så hur många har haft samma namn hela tiden på Forumet? Inte då jag. Jag hette Draken eller något sånt första gången jag kom hit. Sedan så var det en tid då vi sjöng( eller Nibbe började sjunga "På fredag är det kyckling på..." Det var nog den trevligaste perioden. Alla var som en familj och det gick att räkna våra medlemmar. lite före det kom en person vars namn jag glömy och skrev en liten tråd som hette To be continued. Vilket INGEN här känner igen eller? Jag ides inte vara med men jag iaktog allting väldigt noga. Jag är mycket förvånad över att min kusin icke har varit med den tråden. Sedan min egna lilla gud Ugglan skrev ju Helt fantastiska trådar som fick allt att se ljust ut här på forumet. nu syftar jag på Ugglespecial i huvudsyfte. Sedan kom det som vissa kallar Ithron kriget.. mellan Nibbe och de trofasta mot Ithron och Fjortisarna. Då var det peppsin som flödade mot Ithrons armeer och fantan sprutade från Ithron mot nibbe. det var en rolig period fast det slutade med att det blev lite dött här. Sedan så kom vi in till fjant peridoden då en massa fjantar och löngnare kom in.. fy faan! det var skit. ehh vad var ämmnet? Skit i det...

Någon här som spelat Chrono Trigger? PÅ RIKTIGT!! MED DOSAN I HANDEN????? Jag skiter helt i Emulator tjafsarna. Det är ett mycket bra spel enligt mig och väldigt spännande. Den har så många olika tidener så att man blir överväldigad. sedan så läser man ju Akira Torimas Dragonball serie. Den är bra. början har mycket Humor och är rätt så sjuk. medan allt från bok fjorton till fyrtiotvå är väldsamma och coola. det finns humor men det är lite. Sedan är det mycket fjantigt tänkande med. men det skitar jag i. Det kostar bara 49:- styck att köpa dem från www.serieklubben.se
Det finns rätt så mycket information på
www.dragonball.com och www.dragonballz.com.
sedan har jag fastnat i Crono Trigger. Jag är i i Milenium skiftet men är i en grotta med ett monster som inte går att döda hur gör jag? Vem skall ja ha med mig? Robo eller Tjejen?eller båda och lämna kvar Snillet? Hjälp tack. det kommer att uppskattas.

Det var nog allt för mig.. nej!

Någon här som vet vad som hänt med Arkiv X?? Det fanns inte uppe förra gången det skulle vara. Har sessången slutat eller? Ser någon på Star Trek? det var ett rätt så bra avsnitt igår om någon såg..

Nu orkar jag inge mer.. måste äta.... Vi syns!!


Namn: Gorendez
E-post: gorendez@hotmail.com
Tid: 13:09
Datum: 2002/06/03