Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Fördelar med att vara sjuk

Jahapp. Så har man blivit sjuk igen... Och när det är SKOLA den här gången. Senast jag blev sjuk var första dagen på sportlovet. Mådde bra när jag gick hem från skolan, sedan tillbringade jag resten av lovet med att spy. Fattar ni hur stressade vi ungdommar är? Vi STYR när vi blir sjuka, så att vi inte missar något skolarbete.
I alla fall, så har jag "skjutit upp" att bli sjuk ett tag nu (hade matteprov, så jag gick och la mig tidigt varje dag och försökte äta nyttigt. Fungerar ett tag, men inte i längden), trodde faktiskt att jag skulle klara mig till lovet nästa vecka (*suckar*) Så blir man sjuk nu!!! Jäkla otur.
I alla fall så gick jag och la mig halv elva i går, och vaknade elva idag. Tolv timmar... Det betyder att jag är sjuk. Att jag är febrig och hostar kan ju också vara ett tecken (men inte lika säkert). I alla fall så hade jag en mysko dröm i natt. Något om att jag åkte ut i skärgården, och tydligen tog extrakursen av marinen tillsammans med ett par andra ungar.... Ja, vaddå, då? Det är typ allt jag vet om skärgården. Trots att jag bor vid stockholm, så har jag aldrig varit i skärgården. Marinbaser är allt jag vet.
Sedan blev vi ivaderade avc några människo ätande orcher... /(jag är sjuk, OK?)
När jag vaknade nu i morse, mindes jag drömmen jag hade haft senast jag var sjuk, på lovet. Det var något liknande, fast med formbytande tvåmetersjättar som var misstäktsamt likt invaderarna i något av de där femtonårsförbjudna spelen som min elva åriga brorsa och jag ä'r så förtjusta i. Det var faktiskt en rikigt bra story jag drömde ihop. Den innehöll hjältedåd, kidnappningar, fritagningar, nya monster (såvitt jag minns blev man en av dem, i fall de snuddade vid en. De var så de invaderade jorden, för egentligen var de bara andar, eteriska varelser. Nackdelen (för dem) var att DNA mönstret hoss offret automatiskt, av någon konstig skyddsmekanism, ändrades så att bäraren blev ett fasansfullt monster, men lättare att känna igen. Det var en ascool dröm, och jag funderade på att skirva ner den, innan jag bestämde mig för att det var för många dåliga sci-fi, Star wars och Indiana Jones klicheér.

Fördelen med att vara sjuk... Man får underliga feberdrömmar, som man kan skriva ner och göra en skräckhistoria av. Det var så Dracula (? Kan ha varit den där tjejen, annars) uppkom.
Hur många böcker tror ni har uppkommit ur feberdrömmar?
Ganska många tror jag. Inte alla, inte alls, men en del, i alla fall.

Ha. Tänk att vara en skräckförfattare och få sina idéer på det viset... Då skulle man behöva bli sjuk varje gång man ville skriva en ny bok!!

Om det där är flummigt, så kan jag upplysa er om att febersjuka personer har RÄTT att vara flummiga.
Så det så.


Namn: Eowyn
E-post:
Tid: 11:41
Datum: 2002/06/11