Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

WoT fundering *spoiler*

jag håller just nu på att läsa om A Crown of Swords och i slutet på kapitel 10 så drömmer Egwene om Mat, jag skriver ner drömmen på Sv och Eng:
Mat satt i nattmörkret på krönet av en höjd och tittade på ett praktfult fyrverkeri. Plötsligt sträckte han ut handen och fångade ett av ljusen som exploderade i skyn. Eldpilar blixtrade från hans knutna hand, och hon fylldes av fasa. Människor skulle dö på grund av detta. Världen skulle förendras. Men den förändrades redan; det gjorde den stendigt.

Mat sat on a night-shrouded hilltop, watching a grand Illuminator's display of fireworks, and suddenly his hand shot up, seized one of those bursting lights in the sky. Arrows of fire flashd from his clenched fist, and a sense of dread filled her. Men would die because of this. The world would change. But the world was changing; it always changde.

Och sen den halvan av WH där Mat är med är också hon där Aludra och Mat försöker få ut hemligheten bakom fyrverkerier och har nästan lyckats i slutet av boken har han nästan lyckats så jag tror att Mat kommer att hitta en annan andväning för krut ganska snart.

Vad tror ni om det här?

MvH Demandred!!!


Namn: Demandred
E-post:
Tid: 16:15
Datum: 2002/06/15