Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Darknes

Det finns ingen som helst anledning att lägga in fler bilder. Om han med "fantasy" menar färger och och fantasifulla bilder som mest kan liknas de upplevelser man kan få av vissa narkotiska ämnen, så avstår nog de flesta helst ;)

Sidan är bra som det är tycker jag; NoK är ett förlag, inte en fotofirma.

>Om ni inte har personal som gillar ämnet lägg ner skiten!<

Talar vi fortfarande om narkotiska preparat? ;)
Jag är tämligen övertygad om att det finns personer på NoK, till exempel Jörgen, som
inte alls har någonting emot genren. Du hittar en sida, tycker inte om färgerna och kräver genast att den skall läggas ner? Logiken är olsagbar. Du kanske skulle fundera på den tanken att en majoritet av de som skriver här faktiskt *gillar* forumet, och inte skulle bli alltför tacksamma om det lades ned.

"Huvudsidan" med draken, är det den där animationen (går aldrig via den utan direkt hit) du menar?

Av dessa uttalanden kan man dra slutsatsen att du besöker förlagets sida för att se snygga bilder, färger och animationer. Det är *inte* vad de flesta kommer hit för.

För mycket text på intervjuerna? Vad skulle det ananrs vara, rosa elefanter? Eftersom det knappast kan vara aktuellt att lägga ut film- eller ljudsekvenser, är text det enda sättet att visa dem.

>men jag har ingen lust att läsa era böcker för det är ingen fantasy över sidan.<

En kandidat till titeln årets dummaste uttalande, ser jag. För det första, det är visst "fantasy" över sidan. Det finns en hel massa fantasy här, med ett forum där man kan delta i diskussioner om ämnet (err, ibland ;)), information om författare och liknande.

Om du sedan missar mycket bra författare som till exempel Hobb på grund av hur förlagets hemsida ser ut kan jag bara beklaga denna fruktansvärda idioti. Din förlust, för det är mycket bra böcker.


Namn: Julle
E-post: johan-julle@telia.com
Tid: 13:36
Datum: 2002/06/28