Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Egen bok?

Jag tycker att det blev bättre. Det är naturligt att Kedra talar om sin bakgrund när hon pratar med Rob; det är där informationen hör hemma, eller hur? Du behöver inte lämna den informationen innan dess! (Det är inte så snyggt om de ska berätta samma sak flera gånger, det blir bara tråkigt för läsaren.)

En del saker hakar man upp sig på. T ex det jobb som Kedra har gjort hemma i stugan i hela sitt liv. Det finns väl miljoner andra sysslor i ett hushåll än att "diska och städa"? Tänk på allt slit med att framställa och ta hand om mat, eller klädvård, eller allmänt underhåll av huset. Vad lever de egentligen av? Vad innebär det att han är magiker?

Och så hoppade jag till rätt rejält när du skrev att de råkade "gå förbi ett lik" som låg där och skräpade i rännstenen. Ööh? Inget människolik hoppas jag i alla fall, för det är väl ändå rätt överdrivet. Hund- eller kattlik är mer OK. Det finns folk idag som lever på soptippar, men inte ens där skulle man låta människolik ligga och skräpa.

Bäst är det när Rob säger att han rymt från riddarskolan, då blir man nyfiken! Texten flyter bra men du måste bestämma dig för vems perspektiv du använder när du t ex skildrar samtalet mellan Rob och Kedra. Det blir splittrat om man skildrar bådas tankar sådär omväxlande.


Namn: Christina
E-post:
Tid: 17:51
Datum: 2002/07/22