Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Vad skulle du göra om du kunde leda kraften?(Misst

Tjena. Har inte postat här på en längre tid, hehe. Kallade mig förr "Olishid Ordae". Postade inte mycket. Några inlägg här och där. Någon med fotografiskt och särdeles grandiost minne kanske kommer ihåg något av mina inlägg.

Ogge (Herid Fel) ville av någon anledning att jag skulle svara på hans ovanstående inlägg. Varför vet jag inte. Läser ju inte Jordan längre. Men jag svarar väl då.

Hmmn, seriöst säger du... Då ska vi se. Krävs lite eftertanke. Hmm, eftertanke var det ja. Jo, just det.

Jag väljer att svara på ditt inlägg i punktform. Om någon, mot all mänsklig förmodan, inte känner till begreppet punktform, så får ni väl fråga någon som vet. Eller läsa Ogges ovanstående inlägg.

Nåväl, nog nu. Till själva ämnet.

Följande nummerordning är inte ordnad i någon speciell ordning, varken alfabetisk eller någonting annat. Ordningen är ordnad efter det att jag har kommit på olika saker. Ja. Inte alfabetiskt. Nej.

1. "Färdas" runt jorden kunde ju vara trevligt, ja. Men endast om dessa "Vägar" (om det var så det hette, var ett tag sen jag öppnade en bok av Jordan) var renade från denna hemska smitta. Främst till Costa Rica och Japan.

2. Hela alla sjuka/skadade personer i släkten.

3. Bygga ut huset.

Oj, vilka möjligheter.

4. Skaffa mig tonvis med spel. Konsol och PC.

Orkar inte tänka mer nu. Ska strax lämna datorn för att titta lite på TV'n. Kanske finns något trevligt att se. Vad vet jag?


Namn: Immortality
E-post: immortality@sux0rs.com
Tid: 00:16
Datum: 2002/08/03